Online og fleksibel alkoholbehandling

Vi tilbyder professionel hjælp og behandling i mange udgaver

Fleksibel alkoholbehandling

Hos Alfa ved vi godt, at tiden ofte er svær at få til at slå til. Derfor tilbyder vi ONLINE og digital alkoholbehandling, som tilpasses dit liv og din tid.

Der er ingen, der vælger at blive afhængige af alkohol. Men at få tid til behandling er en prioritet.

Virkeligheden er dog, at det kan være umådelig svært at prioritere behandling i en allerede presset kalender. Derfor tilbyder vi digital alkoholbehandling som er et online forløb, der er nøjagtig lige så forpligtende, som alle andre behandlinger.

Lad os hjælpe dig til en ædru tilværelse!

Anonym og fleksibel alkoholbehandling

AlfaQ er udviklet for at kunne yde den bedste og mest trygge alkoholbehandling

Gratis alkoholbehandling

Tryg og anonym behandling

Modtag din hjælp online

Mulighed for individuel hjælp

Fleksibel alkoholbehandling

”Som enlig mor virkede det fuldstændig umuligt at gå i behandling.

Men jeg vidste jo også, at jeg ikke selv kunne stoppe. Derfor blev jeg så glad, da jeg opdagede, at jeg kunne få online behandling.

Det har virket superfint for mig og tiderne har endda ligget på mange skæve tider.

Tidligere kvindelig klient

Online og fleksibel alkoholbehandling

Hvad er digital alkoholbehandling?

Digital alkoholbehandling er som udgangspunkt et digitalt matrikelløst tilbud. Dvs du tilknyttes en vejleder, som du løbende mødes med.

Modsat den gængse alkoholbehandling mødes I bare ikke fysisk, men i stedet over skærmen. Vi har også haft klienter, der ikke brød sig om skærmmøder, men foretrak telefoniske møder, og det er også helt i orden med os.

Samtalerne vil som altid tage udgangspunkt i dig og dit liv. Vi stiller spørgsmålene, men det er udelukkende dig, der har svarene, da det er dine vaner, din glæde og din fremtid vi taler om.

”Jeg er meget introvert, så for mig var det enormt tryghedsskabende, at jeg kunne blive hvor jeg var tryg mens jeg begyndte behandlingen.”

Tidspres og skam

Når vi tilbyder at man kan modtage alkoholbehandling hjemmefra, er det fordi, vi ved at tidspres og skam afholder alt for mange mennesker i at opsøge den hjælp, de fortjener.

Hos Alfa dyrker vi ingen religion, men vi tror på, at du er eksperten på dit liv og du derfor er den bedste til at vurdere hvilken behandlingsform der skal til, for at den vil hjælpe dig med at kræve friheden tilbage.

Ferie og behandling

Med matrikelløs og fleksibel alkoholbehandling er det muligt at gå i behandling selvom man måske har et liv, der kræver meget fysisk aktivitet.

Du kan sagtens sidde i Jylland den ene uge og Bornholm den anden. Vi er faktisk fuldstændig ligeglade med hvor du er fysisk, bare du kommer på digitalt.

Vi oplever endda klienter sige, at det har været nemmere at tage på ferie, når de vidste de havde onlinemøder med deres behandler.

Seriøs digital alkoholbehandling

Vi oplever ofte at fok er skeptiske overfor online alkoholbehandling.

Akkurat som vores traditionelle behandling, tager den online behandling også udgangspunkt i kognitiv terapi, som det underliggende i behandlingsformen.

Nogle af vores klienter har stor glæde af at mødes med både behandler, psykolog og psykiater. Disse møder afholder vi naturligvis også digitalt såfremt du ønsker det.

Du kan derfor være sikker på at al vores behandling er kompetent, professionel og grundig hvad end den er fysisk eller online.

”Jeg bor langt ude på landet og ønskede behandling langt væk fra mit hjem, men samtidig orkede jeg ikke lang transport.

 

Så fandt jeg Alfa og er bare så glad. Jeg har lært så meget om mig selv og hvorfor jeg har drukket så meget, som jeg har”